Over ons

Als distributeur van chirurgisch materiaal fungeren we sinds 1988  als aanspreekpunt tussen de chirurg en onze fabrikanten Zo hebben we een heel sterk gevestigd netwerk met onze fabrikanten en klanten weten uit te bouwen, dat nog steeds groeiende is mede dankzij de vele aanbevelingen. We voeren kwaliteit en duurzaamheid, samen met klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Ons instrumentarium heeft zich door de jaren heen enorm uitgebreid tot heel wat chirurgische disciplines. We stellen hoge kwaliteitsproducten voor. Daarnaast bieden we ook service bij herstellingen bij onze fabrikanten aan, alsook het vervaardigen van instrumenten op maat bij onze fabrikanten.

Team

Peter-Jan Naert

Managing Director
pj@patella.be
Direct +32 (0)50 69 74 34

Evelien Verrue

Managing Partner

Quality, HRM and Finance
evelien@patella.be
Direct: +32 (0)50 69 74 35

Bieke D'hondt

FABRIKANTEN

Dankzij ons jarenlang gevestigd netwerk aan kwalitatieve fabrikanten kennen we de mogelijkheden. We denken met u mee en we creëren samen nieuwe mogelijkheden. Sinds de Jaren ’90 verdelen we de instrumenten van de Duitse fabrikanten DUFNER en BISSINGER in België, een merk van instrumenten dat gekend is voor zijn kwaliteit en duurzaamheid. 

Bent u eerder op zoek naar basismateriaal, contacteer ons gerust, want ook hier kunnen we u verder helpen aan zeer competitieve prijzen. 

 

Onze geschiedenis

QUALITY ASSURANCE

 

  • Als distributeur van medische hulpmiddelen zijn wij geregistreerd bij het Federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (FAGG) met FAGG nummer BE/CA01/1-60852. U kan steeds de lijst van geregistreerde firma’s terugvinden via deze link
  • Onze distributieactiviteiten verlopen volgens ons kwaliteitshandboek dat de FAGG guidelines betreffende goede distributiepraktijken voor distributeurs van medische hulpmiddelen dekt.

  • Overeenkomstig met art.33/35 van de wet van 15 december 2013 met betrekking tot de medische hulpmiddelen declareren wij ook jaarlijks onze omzet voor de omzetbijdrage aan de FAGG.

  • Daarnaast zijn we ook onderworpen aan de Sunshine Act. Deze Sunshine Act legt ons als medisch hulpmiddelen bedrijf een wettelijke transparantieplicht op om premies en voordelen die vanaf 01 januari 2017 rechtstreeks of onrechtstreeks toegekend worden aan gezondheidszorgbeoefenaars, organisaties in de gezondheidszorgsector of patiëntenverenigingen, te documenteren en jaarlijks openbaar te maken op het platform betransparent.be

  • Al onze data verwerkingsactiviteiten van persoonsgegevens zijn compliant met de GDPR van kracht sinds 25/05/2018. Hiervoor kan u steeds onze data privacy clausule raadplegen in onze algemene voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

afspraak maken